Ontwerpstappen op maat

Onze ontwerpstappen:

 • Oriëntatie

  De eerste ontwerpstap is een vrijblijvend, informatief gesprek. Wij maken kennis met uw bedrijf, uw ambities en bedrijfsstijl. En u ervaart hoe u onze expertise in kan zetten.

 • Interieurconcept op basis van uw bedrijfsstijl

  We leggen de verbinding tussen de identiteit van uw organisatie en het interieur. De indelingsvoorstellen geven een goed beeld van de mogelijkheden in de ruimte. Door middel van een moodboard en het presenteren van materialen, zal u het interieurconcept echt gaan ervaren. Daarin vertalen we de bedrijfsstijl naar het interieur in kleur, materiaal en vorm. Dit geheel geeft een duidelijke richting maar houdt voldoende ruimte over voor aanscherping.

 • Interieurontwerp

  Hierin worden alle details van het interieurontwerp zichtbaar. U ontvangt 3D-tekeningen op maat, een meubel –en verlichtingsvoorstel, kleur -en stylingadvies met daarbij behorende gedetailleerde prijsopgaaf van het meubilair en accessoires.

 • Realisatie van het interieurontwerp

  Wij coördineren indien gewenst de realisatie van het interieurontwerp voor u. Hierbij verzorgen we de planning, coördineren de samenwerking met andere partijen en zorgen dat uw meubels worden gemaakt of aangeschaft. De aankleding door middel van bijvoorbeeld kunst aan de muur, beplanting en accessoires maakt het plaatje compleet. Zo ontzorgen wij u volledig en kunt u zich blijven focussen op uw werk.

U kunt ons ook na de oplevering altijd bellen wanneer u bepaalde elementen wilt toevoegen aan het interieur.